ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Εάν η ταπετσαρία των επίπλων σας έχει, πλέον, φθαρεί και τα σημάδια του χρόνου δεν μπορούν να κρυφθούν, τότε εμείς σας δίνουμε τη λύση! Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας ταπετσαρίας, προσφέροντας άψογη εφαρμογή και τέλειο αποτέλεσμα. Μεταμορφώστε τον παλιό σας καναπέ σε καινούργιο, χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Επιλέξτε νέα χρώματα και υφάσματα και αλλάξτε, τελείως, το ύφος του χώρου σας. Αντικαθιστώντας την παλιά επένδυση μιας καρέκλας, μιας πολυθρόνας ή ενός καναπέ, με μια νέα, αλλάζει όλη η όψη του επίπλου. Η εμπειρία ετών που διαθέτουμε και η έμφαση στη λεπτομέρεια κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!

Καναπεδάκι μικρό
Το καναπεδάκι αυτό είναι αρκετά παλαιό και είχε προβλήματα γενικώς με σαράκι. Όπως θα δείτε, αντικαταστήσαμε αρκετά ξύλα, βάζοντάς του ενισχύσεις στο εσωτερικό. Αφού αφαιρέσαμε την παλαιά βαφή εντελώς, περάσαμε φάρμακο για το σαράκι και προχωρήσαμε στη στίλβωσή του. Αργότερα, έγινε η ταπετσαρία με ύφασμα της αρεσκείας του πελάτη και το αποτέλεσμα σάς είναι ορατό.

Πριν απότην επισκευή

Μετά την επισκευή

Καναπές τριθέσιος
Ο καναπές αυτός, όταν ήρθε στο κατάστημά μας, διαπιστώσαμε ότι ήταν εντελώς κατεστραμμένα και τα τέσσερά του ποδιά, από το σαράκι, τα οποία και αλλάχτηκαν, όπως επίσης και όλα τα ξύλα του καθίσματος. Αφού αλλάχτηκαν όλα τα διαλυμένα μέρη του με καινούρια, προχωρήσαμε στο φάρμακο για το σαράκι και στη στίλβωσή του. Κατόπιν αυτού, προχωρήσαμε στην αλλαγή της ταπετσαρίας και κατασκευή καινούριων μαξιλαριών. Ο καναπές αυτός χρονολογείται περίπου στα 100 χρόνια και είναι κόσμημα για κάθε σπίτι.

Πριν απότην επισκευή

Μετά την επισκευή

Πριν απότην επισκευή

Μετά την επισκευή

Μετά την επισκευή

Ο καναπές που βλέπετε παρακάτω ήρθε στο κατάστημά μας εντελώς διαλυμένος . Χρονολογείται περίπου στο 1900. Βρισκόταν σε μία αποθήκη με σπασμένα ξύλα ,σαθρά και σκοροφαγωμένα. Αφού ξυλώθηκε, αλλάχτηκαν ξύλα σε αρκετά σημεία του καναπέ ,κολλήθηκε και κατόπιν προχωρήσαμε στην ταπετσαρία του. Βρήκαμε σχεδόν το ίδιο ύφασμα ενώ τα κρόσσια και τα κορδόνια είναι τα παλιά του (βαμμένα) . Το αποτέλεσμα είναι ορατό στις παρακάτω φωτογραφίες.